MEMÒRIA‎ > ‎CURS 14-15‎ > ‎

NOU PROJECTE: Racons de Plàstica!!!

17 d’oct. 2014, 0:25 publicada per Judith Armengol   [ actualitzat el 16 de nov. 2016, 4:06 per Judith Sanchez ]
De ben segur que tots heu sentit parlar dels RACONS….però per asegurar que tothom sap de què parlem primer de tot els definirem:

Els racons son l´organització d’una part de l’horari de treball amb els alumnes, durant el qual es diversifiquen les propostes i es distribueixen en diferents espais que funcionen de manera simultània. Permet al mestre incidir en els alumnes que treballen alhora en cada racó per atendre de
manera personalitzada en funció de les necessitats de cadascun. D’aquesta manera s’assegura respectar els diferents ritmes de treball i aprenentatge.

NOU PROJECTE


Què volem aconseguir amb aquests Racons???? Moltes coses!

Diversificar les propostes d’activitats i ajustar-les a les necessitats dels alumnes, adequar la intervenció del professor, atenent de forma individualitzada els diferents processos d’aprenentatge dels alumnes, potenciar la interacció entre els alumnes, i entre aquests i el professor…. 
Però sobretot: DIVERTIR-NOS i COMPARTIR UN ESPAI DE CREACIÓ I EXPERIMENTACIÓ!!!!

QUINS RACONS HI HAURÀ???
Hem dividit l’espai en tres RACONS:

RACÓ DE PINTURA: On anirem trobant diferents propostes per treballar amb pintura: pinzell, esponja, pintura de dits, aquarel·la….
RACÓ DE PAPER: On trobarem tot tipus de paper: Pinotxo, cel·lofana, seda, diari, revista, cartolina, cartró….per estripar, retallar, enganxar…
RACÓ DE MODELATGE: On trobarem tot tipus de estris i materials per modelar: fang, plastilina, paper maixé

Aquests espais tenen unes normes que caldrà respectar: nombre de nens, us del material.... però disposem de llibertat absoluta pel que fa al què fem i al que creem.