1r PRIMÀRIA‎ > ‎Medi 1r‎ > ‎

Projecte Interdisciplinari de 1r (Curs 15-16)

Els animals

Aquí us deixem amb el projecte interdisciplinari dels nens/es de primer de primària del curs 2015-16. Ens podreu seguir en el dia a dia i veure totes les activitats que realitzarem al llarg d'aquesta setmana. El projecte finalitzarà amb la visita al zoo del proper dia 16 de març. Som-hi!

Dia 1: Arribada al cole. (dilluns 7)

Avui, hem arribat a l'escola i ens hem trobat amb unes siluetes engaxades pel passadís, les hem seguit i quina ha estat la nostra sorpresa quan hem trobat a les nostres taules les mateixes siluetes d'animals, una per cadascú! Hem descobert quins animals eren i també hem descobert que eren o mamífers, amfibis, rèptils, peixos o aus. Ara cal invetigar més coses!! Bona feina!

Projecte dia 1_ arribada
Hem seguit fent unes gràfiques de quins animals domèstics tenim a casa...

Projecte_Gràfiques


Dia 2: Continuem treballant els nostres animals

Avui hem pogut començar els nostres murals amb la informació dels animals. Hem format equips i ens hem posat noms. També hem pogut jugar amb els Jclic sobre els animals domèstics i salvatges, i els animals en perill d'extinció.

http://clic.xtec.cat/db/jclicApplet.jsp?project=http://clic.xtec.cat/projects/animals7/jclic/animals7.jclic.zip&lang=ca&title=Els+animals

http://clic.xtec.cat/db/jclicApplet.jsp?project=http://clic.xtec.cat/projects/ani_ext/jclic/ani_ext.jclic.zip&lang=ca&title=Animals+en+perill+d%27extinci%F3


També hem descobert coses sobre animals sagrats d'arreu del món.

ANIMALS SAGRATS_ERE.pptxDia 3: Treballant a fons el projecte.

Avui hem començat a muntar els nostres murals, també hem pogut jugar a treballar rimes, cançons i altres en castellano!! No parem!!

Treballant el projecte: Murals i altres


Dia 4: Continuem amb el projecte "GRABAMOS RIMAS Y ADIVINANZAS EN CASTELLANO"

Llevamos dos días preparando rimas y adivinanzas de animales en castellano, hoy hemos podido grabar algunos, mañana más... de momento os dejamos con las grabaciones de:

Primero C:

https://drive.google.com/a/maristesvalldemia.com/folderview?id=0B7vztHIuzapIdS12YjNIYXU0RUE&usp=sharing
Primero B:

https://drive.google.com/drive/folders/0B7vztHIuzapIQ3RCQkRMckZQcUU

Primer A:

En procés...

DIA 5: vISITA DELS NOSTRES ANIMALS DOMÈSTICS

Avui ens han visitat al cole els nostres animals domèstics. Hem de donar les gràcies a tots els pares, avis, tiets, etc. que han tingut l'amabilitat de venir amb les mascotes i la paciència per esperar que els hi toqués el torn. Ha valgut la pena veure les cares d'il·lusió dels nens, explicant com cuidaven les seves mascotes! MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!

Visita al cole dels animals domèstics


Comments